Hju Grant diže ruke od glume?

Hju Grant (51), koji je nedavno postao otac, poslednjih godina prihvata sve manje projekata i to je za britanski magazin "OK!" objasnio sledećim rečima:

- Završio sam s tim. Povremeno se pojavi poneki projekat koji mi se svidi, ali načelno sam završio. Ne radim puno, ali sviđaju mi se određeni delovi glumačkog posla. Sviđaju mi se odnosi koje razvijam s ljudima za vreme snimanja, ali samo stajanje pred kamerama mi se ne sviđa - kaže Hju koji nikada nije bio ljubitelj prevelikog eksponiranja u javnosti.

VIDEO: Nadlanu.com kandidat za premijera u seksi plesu

Ova vest će svakako pogoditi brojne Hjuove fanove, uključujući i nas, ali svejedno neće biti ni njegovim rođacima i prijateljima koji ga često pitaju za savete:

- Rođaci i prijatelji, koji žele da budu glumci, me često pitaju za savet. To je kao bolest, čudno je. Sve je u redu ako su talentovani, ali ako nisu, ne znam šta da kažem ni njima ni njihovim roditeljima - prenosi Index.hr izjavu Hjua Granta za magazin "OK!".

- Najtužnije je videti nekog u kasnim tridesetima ili četrdesetima kako očajnički pokušava da se pojavi u nekoj reklami obučen u šargarepu. Neki ljudi to moraju, jer su jednostavno fascinirani glumom - jasan je Hju koji u zadnje vreme više uživa u golfu, nego u glumi.

Hjua ćemo uskoro čuti u animiranom filmu "The Pirates! Band of Misfits", a posebno ga iščekujemo u filmu "Cloud Atlas", dok je zbog, navodno, lošeg scenarija doveo u pitanje svoje učešće u filmu "Bridget Jones' Baby".

VIŠE O FILMU "CLOUD ATLAS": Hju siluje, ubija i jede ljude?!

Hju, ako nas čuješ negde tamo, na nekom golf terenu, poručujemo ti: Ne odustaj zbog nas, jer će se desiti baš ovo - PoP! Goes My Heart!

Pogledajte još