Novi album Obojenog programa dostupan na sajtu Egzita

NOVI SAD, 6. aprila 2012. (Beta) - Novi album novosadskog benda Obojeni program "Kako to misliš: mi?", od petka će biti dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.rs, saopšteno je iz organizacije Egzit (Exit).

"Trinaest pesama s albuma biće dostupne za besplatno preuzimanje, ali ni istinski obožavaoci benda i kolekcionari neće ostati uskraćeni za fizičko izdanje albuma, za koje će se postarati izdavačka kuća 'Odličan hrčak'", navodi se u saopštenju za javnost.

To je deveti po redu album jednog od najuticajnijih domaćih rok sastava i sniman je u novosadskim studijima "Do Re Mi" i "Standard", od novembra 2011. do februara 2012. godine, dok je mastering radjen u "Studiju 150" u Amsterdamu.

Album je producirao basista benda Bebec, dok je za prvi singl sa albuma pod nazivom "Da li smo naučili živeti u kapsuli", objavljen u martu mesecu, uradjen i spot. Egzit lejbl (Exit label) je on-lajn etiketa, nastala u februaru 2009. godine kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvodjačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatno preuzimanje, tako i kroz nastupe uživo.

Pogledajte još