Partizan opet izgubio, Vermez nije zabrinut

Ovo je treći neuspeh Partizana, koji je prethodno na pripremema u Turskoj poražen od švajcarskog Ciriha (2:1) i lidera ukrajinske Druge lige Sevastopolja (2:1).

Crno-beli su poveli preko Marka Šćepovića u 6. minutu, a strelci za Pohang bili su Park Sung Ho u 42, Go Mu Jul u 46. i Čo Čan Ho u 86. minutu.

Srpski šampion je od 53. minuta igrao oslabljen pošto je crveni karton dobio Miloš Jojić, dok je u 79. minuta u timu Pohanga isključen Go Mu Jul.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da nije zabrinut zbog trećeg uzastopnog poraza ekipe na pripremama u turskoj Antaliji.

"Nismo zaslužili da izgubimo ovaj meč, što zbog sudijskih grešaka, što zbog naših. Ova grupa igrača odigrala je mnogo bolji meč nego prekjuče. Mi ove utakmice igramo iz punog treninga, svesno smo izabrali jake protivnike da bismo stekli iskustvo", kazao je Vermezović za sajt kluba.

Pre današnjeg poraza, ekipa Partizana izgubila je od ukrajinskog Sevastopolja i švajcarskog Ciriha.

"Spremamo se za našu ligu, za naših 15 finala i sada nam rezultat nije u prvom planu. Ono što može da se primeti je da igrači napreduju iz dana u dan i biće sve to sasvim dobro"
, dodao je trener šampiona Srbija.

Sledeću pripremnu utakmicu Partizan igra u sredu protiv ukrajinske ekipe Karpati.

(Tanjug)

Pogledajte još