Andželina Džoli doputovala u Sarajevo

SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" Andželina Džoli doputovala je danas u Sarajevo sa suprugom Bredom Pitom na premijeru svog filma.

Džolijeva je privatnim avionom doputovala na sarajevski aerodrom nešto iza podneva i nije se obraćala medijima jer će se danas oko 16 časova obratiti novinarima na pres konferenciji.

Andželina Džoli će večeras u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu u 20 časova prisustvovati gala premijeri filma sa suprugom i šestoro dece.

Džolijeva je uoči projekcije filma rekla da je izuzetno nervozna i uzbudjena i istakla da njen prvi rediteljski film nije dokumentarac, već umetnička interpretacija jedne ratne priče.

Za projekciju filma "U zemlji krvi i meda" vlada veliko interesovanje javnosti u BiH, a svih 5.000 ulaznica je do juče prodato.

Džolijeva je poklonila 2.100 ulaznica studentima, mladima, organizacijama žrtava rata, predstavnicima nevladinih organizacija i aktivistima za ljudska prava, koje je pozvala da prisustvuju premijeri.

Distribucija filma u bioskopima u BiH počinje 16. februara, a film će ubrzo moći da se pogleda i u drugim zemljama u regionu.

Pogledajte još