Andželina Džoli na hrvatskoj premijeri svog filma

Premijeri će prisustvovati i predsednik Hrvatske Ivo Josipović, najavljeno je jutros iz njegovog kabineta. Osim Andželine Džoli, film će gledaocima predstaviti i ekipa koju predvode glumci Rade Šerbedžija, Branko Đurić, Zana Marjanović, Goran Kostić i Vanesa Glođo. Film će biti prikazan u bioskopu CineStar na zagrebačkom Laništu, a okupljanje na crvenom tepihu počinje nešto pre 17 časova. Na premijeri u 19 časova očekuju se mnoge ličnosti iz javnog i estradnog života Hrvatske.

Za dolazak slavnog glumačkog para vlada veliko interesovanje domaćih i stranih medija, posebno regionalnih. Organizatori iz Blic filma za novinare su predvideli posebnu projekciju filma. Rediteljski i scenaristički prvenac Andželine Džoli sa ratnom tematikom izazvao je razlicite reakcije u regionu, od odobravanja u većem delu javnosti u regionu do osude u delu BiH i Srbije. Andželini Džoli je to druga poseta Hrvatskoj, a njenom suprugu prva.

Prošlog leta, holivudska zvezda boravila je na Brionima, gde je gledala Radeta Šerbedžiju u naslovnoj ulozi u predstavi "Kralj Lir", a potom se sastala sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem. Inače, većina hrvatskih nacionalnih televizija predvidela je specijalne emisije povodom dolaska Andželine Džoli i Pita, kao i direktno izveštavanje sa crvenog tepiha ispred zagrebačke Arene, u kojoj se nalazi bioskop CineStar.

ZAGREB, 17. februara 2012. (Beta)

Pogledajte još