Dolazi vlast koja će da prašta

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao je u utorak gradjane da ga podrže na izborima 20. maja i poručio da "dolazi vlast koja će da prašta", za razliku od, kako je rekao, sadašnje vlasti.

"Nikada mi neće pasti na pamet da fizički ugrozim Tadića i njegovu porodicu, i sad mu oprastam što je slao 'otporaše' na moju kuću... ", poručio je Nikolić na završnom predizbornom skupu u Centru "Sava" u Beogradu.

Nikolić je kazao da je Tadić omogućio potpredsednicima Demokratske stranke da "zarade desetine miliona evra" i poručio mu "s kim si, takav si".

"Ostavio sam svoje dete SNS i, kada pobedim, imaćete drugog predsednika zato što želim da budem predsednik i drugoj deci, a ne samo svojoj", kazao je Nikolić.

Pristalice SNS su u punoj sali tokom Nikolićevog govora skandirale "Tomo, Tomo!". Kada su povikali: "Tomo, mi te volimo!", Nikolić je odgovorio: "Rekao bih vam i šta ja osećam prema vama..." aludirajući na izjavu Slobodana Miloševića koji je svojim pristalicama rekao "Volim i ja vas!".

Pogledajte još