Hoćemo da ulažemo u Vojvodinu

ZRENJANIN, 28. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u subotu u Zrenjaninu da država mora da počne da ulaže u poljoprivredu i da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj kampanje, simbolično htela da pokaže koliko je poljoprivreda važna.

" jer ona treba da vuče Srbiju i da učestvuje u razvoju Srbije. Vojvodina nije sama, ali ni samostalna i zajedno možemo mnogo da uradimo", rekao je Nikolić na Aerodromu Eečka kod Zrenjanina, gde se, kako je kazao, vidi razvojna šansa koju Srbija ne koristi.

"Zrenjanin ima svoj aerodrom, svoju industrijsku zonu i ako hoćemo da razgovaramo sa razvijenom Evropom i dovodimo velike investitore treba da im obezbedimo da slete svojim avionom tamo gde im je fabrika, tamo gde je moguće. A ovde je, uz malo ulaganja, aerodrom spreman", istakao je Nikolić.

Nikolić je aerodrom posetio u društvu bivšeg gradonačelnika i sadašnjeg kandidata SNS za gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića i naveo da su investitori u Zrenjaninu mnogo više izgubili poverenje u Vladu Srbije nego u drugim mestima, jer se, kako kaže, zbog političkih obračuna smenjuju ljudi koji umeju i žele dobro da rade.

Pogledajte još