Mišković i Kasa cimeri u zatvoru

Nekad najbogatiji Srbin, a sada najpoznatiji zatvorenik u Srbiji, Miroslav Mišković prebačen je juče rano ujutru iz pritvora Specijalnog suda u Centralni zatvor, a ćeliju u Bačvanskoj deli će sa Jožefom Kasom!

U CZ Miškoviću su za cimera odredili bivšeg funkcionera SVM Jožefa Kasu, koji je 20. novembra uhapšen u aferi „Agrobanka“. Kasa je bivši direktor subotičke filijale Agrobanke, dok je Mišković u pritvoru zbog slučaja privatizacije preduzeća za puteve.

(old_image)

- Mišković je juče prebačen u CZ, u takozvani Hajat, a određeno je da ćeliju deli s Jožefom Kasom, uhapšenim u aferi „Agrobanka“. Ne ulazimo u to da li se poznaju odranije ili ne, važno je da pritvorenici ne budu iz istog predmeta - kaže izvor Kurira.

Vlasnik „Delta holdinga“ od juče može i da poručuje hranu iz određenih restorana. Mišković je, naime, dobio spisak restorana iz kojih će moći da naručuje hranu, odnosno da izabere određeni jelovnik.

Inače, Miškovića je pre dva dana posetila kćerka Ivana Mišković - Karić sa suprugom Goranom Karićem i odnela mu lične stvari - veš, garderobu, papuče, kao i knjigu, a naredne dve nedelje najbogatiji Srbin nema pravo na posete, kao ni na pakete, osim u izuzetnim slučajevima, ako mu, na primer, zatrebaju lekovi.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još