Nakon Marka Miškovića, na saslušanju suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković

Milo Đurašković, suvlasnik "Nibens grupe", je izašao iz tamnog golfa "šestica" i na saslušanje došao sam, bez pratnje advokata.

Đurašković je pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina i policija ima pravo da ga ispituje najviše četiri sata, rekao je Tanjugu njegov advokat Zoran Ateljević.

Đuraškoviću,se u Specijalnom sudu u Beogradu sudi zbog optužbi da je oštetio kruševačku fabriku maziva FAM za oko 35 miliona evra. Godinu dana je bio u pritvoru, i šest meseci u kućnom pritvoru a od pre mesec dana se brani sa slobode.

Sin vlasnika Delta Holdinga Marko Mišković saslušan je u petak policiji, u svojstvu građanina o saradnji svog preduzeća "Mera investment fond" sa Đuraškovićevom "Nibens grupom".

Marko Mišković će ove sedmice ponovo da bude saslušan u svojstvu građanina u policiji, naveo je ranmije izvor Tanjuga. On je zbog toga juče popodne sprečen je na aerodromu "Nikola Tesla" da avionom napusti zemlju i policija mu je oduzela mu pasoš kao meru za obezbeđenje prisutsva radi neometanog vođenja pretkrivičnog postupka.

Njegov otac vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković četiri dana ranije saslušan je u vezi sa poslovanjem firme "Delreal".

Izvor: Tanjug

Pogledajte još