Saša Mirković: ''Dinkiću, ne radim sa neostvarenim muzičarima"

U međuvremenu se oglasio i Mirković koji je izjavio da on nikada ne bi bio pomoćnik ministra Dinkića, jer je "uvek radio sa vrhunskim zvezdama, a ne sa neostvarenim muzičarima".

"Dinkić nikada ne bi mogao da me angažuje za svog pomoćnika, jer sam ja uvek radio sa vrhunskim zvezdama, a ne sa neostvarenim muzičarima"
, rekao je Mirković na konferenciji za novinare u Zaječaru.

Vlada je 29. decembra 2012. godine imenovala Mirkovića, koji je kadar Srpske napredne stranke (SNS), za pomoćnika ministra saobraćaja, a Dinkić je to prokomentarisao da on Mirkovića nikada ne bi angažovao kao saradnika. Mirković je rekao i da ne bi radio u ministarstvu koje vodi Dinkić, "čovek koji je uništio srpsku privredu".

Mirković je odbio da navede na kojem fakultetu diplomirao pravo. "Na sajtu Ministarstva sve piše", rekao je kratko Mirković.

Potredsednica SNS-a Zorana Mihajlović rekla je juče da je Mirković diplomirao na Pravnom fakultetu "poštujući sve procedure", a Predsedništvo SNS-a sutra bi trebalo da na njen zahtev raspravlja i o Dinkićevoj izjavi i odnosima u vladajućoj koaliciji.

Izvor: Agencije

Pogledajte još