Prosinečki: Mogli smo da damo još koji gol

"Odigrali smo dobro, stvarali šanse i imali kontrolu nad utakmicom. Mogli smo da damo još koji gol, ali smo na kraju zasluženo pobedili. Jagodina nije došla da se brani i, kao što sam već rekao, pravi su hit ovog proleća", rekao je Prosinečki novinarima posle meča na stadionu Crvene zvezde.

Na pitanje novinara zašto priliku nisu dobili Vinisiuš Pašeko i Danijel Mihajlović koji su se oporavili od povreda, Prosinečki je kazao da će im dati šansu posle utakmice s Partizanom narednog vikenda.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Jagodina 1:0

"Posle derbija imamo još dva kola i prijateljski meč sa Olimpijakosom u Atini, pa će biti prilike da igraju", kazao je Prosinečki.

Crvena zvezda će gostovati Olimpijakosu u Atini 9. maja u prijateljskoj utakmici.

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Zaslužena pobeda Crvene zvezde, ali čestitam i mojim igračima jer su pružili maksimum. Ipak, danas nismo mogli da pariramo rivalu"
, rekao je Krunić.

Na pitanje novinara da li veruje da Jagodina može u kvalifikacije za Ligu Evropa, Krunić je kazao da još ne razmišlja o tome, već samo o sledećoj utakmici.

"Sada se okrećemo Radničkom 1923, pa ćemo videti šta će biti. To je derbi i od njega dosta toga zavisi", kazao je Krunić.

Beta

Pogledajte još