Mikser design food

Lepo druženje u Karađorđevoj 46. Okupili su se veliki i mali proivođači vina, sireva, slatkiša, organske hrane, restorani koji su na licu mesta pripremali i prezentovali svoje specijalitete i svi zaljubljenici u gastronomiju.

Kao i na predhodnom "Mikser Design Food-u" svoje proizvode predstavile su i male radionice za izradu lokalnih specijaliteta. Škola kuvanja “Il Primo”, posetocima je priredila časove kuvanja , dok je na glavnom stejdžu posetioce dočekivao restoran “Reset”, sa svojom, kako oni kažu “nežnom sa snagom lepršavih aroma, erotskom a ne pornografskom” kuhinjom pod inspirativnim sloganom “Rock And Roll Love Kitchen".

Restoran Žak iz Novog Sada pripremao je za posetioce odlične specijalitete kao što su: čorba od bundeve u šotovima, smut od pileće džigerice kozijeg sira, pileća krilca i punjene prepelice sa guščijom džigericom.

Ljubitelji i degustatori vina su nekako se čini bila najaktivniji, pa je radionica vina magazina “Wine & Fine”, uz ostale vinarije koje su obogatile drugi "Mikser Design Food" bila pun pogodak.

Pogledajte još