Slobodanka - Boba Tošić

Bivša mis fotogeničnosti BiH, dvadesetdvogodišnja Slobodanka - Boba Tošić pomalo je razočarana načinom na koji je napustila takmičenje, posle samo dva dana nadmetanja. Ona je prva žena, a druga takmičarka koja je napustila Panamu, a postala je zvezda i pre nego što je serijal počeo da se emituje.

Mediji su brujali o njenoj navodnoj umešanosti u pokušaj ubistva Đorđa Ždrala, jednog od vođa istočnosarajevskog podzemlja, zbog kojeg je već dve godine na poternici MUP-a RS.

- Ne mogu da kažem da me napisi po novinama ne pogađaju, ali za dve godine, koliko traje ta hajka na mene po Bosni I Srbiji, valjda sam već oguglala. Odjednom je sve to postalo mnogo burno, jer su me ljudi zbog pojavljivanja u ovom takmičenju upoznali i čuli za mene. Ne priznajem umešanost, jer nisam krivac. Posle izbora za mis i tog događaja morala sam da napustim fakultet. Kada sam dolazila u Beograd, najnormalnije sam prešla granicu, već nekoliko puta sam bila u Han Pijesku i nisam imala nikakvih problema. Nije mi nimalo zgodno, ali sam ojačala. Što te ne ubije, to te valjda ojača!

Kako je došlo do saradnje s magazinom "Playboy"?
- Volim da se slikam i uživam dok me fotografišu. Jednog dana mi je sinula ideja da bih mogla da ovekovečim svoj boravak na ovim prelepim ostrvima, na neki poseban način. Da to bude nekako drugačije od svih ostalih. Šetajući peskovitim plažama, videla sam sebe ispod palme, pa sam predložila ekipi da me slikaju. Oni su mi zatim predložili da to bude slikanje za "Playboy" i nakon dva dana razmišljanja i konsultacija, prihvatila sam.

Kako je porodica reagovala na golišave slike?
- Za ne verovati je da me je porodica podržala u odluci da se slikam za magazine kakav je "Playboy". Ja sam prosto ostala zapanjena njihovom reakcijom. Najviše im se sviđa to što je sve prirodno i nema vulgarnosti. Slike su umetničke. Veoma sam zadovoljna kako su slike ispale, a pojaviće se u novembarskom broju.

Kako si zamišljala pusto ostrvo?
- Bukvalno, onako kako sam ga zamišljala, tako je bilo. Palme, more, pesak... Ma, kao sa filma.

Da li u "Survivor" pobeđuje najizdržljiviji?
- Ovo je igra u kojoj ne pobeđuje najjači, najpametniji i najizdržljiviji, već taktičar. U to sam potpuno sigurna.

Koji je bio tvoj motiv za prijavljivanje?
- Mene je sama reč survivor, koja znači preživeti, privukla. Volim avanturu i to je bio jedini razlog zašto sam se prijavila. Žao mi je što sam na ostrvu provela samo dva dana, jer je to jako kratko. Jednostavno nisam uspela da se 100 odsto koncentrišem na sam šou. Nisam imala taktiku i cilj. Bilo mi je važno samo da dođem u Panamu, a to je bila velika greška i zato sam brzo ispala.

Kliknite ovde da biste pogledali Bobinu izjavu.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još