Vodili smo čistu predizbornu kampanju

0

BEOGRAD, 3. maja 2012. (Beta) – Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je da je ta koalicija vodila potpuno čistu predizbornu kampanju i dodao da izbore čeka sa puno optimizma.

BEOGRAD, 3. maja 2012. (Beta) – Predsednički kandidat koalicije “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić izjavio je da je ta koalicija vodila potpuno čistu predizbornu kampanju i dodao da izbore čeka sa puno optimizma.

“Mi smo imali potupno čistu kampanju, gradjanima smo predstavili šta želimo da uradimo, zarekli smo se da ćemo neke poslove da uradimo i od toga nećemo da odustanemo”, rekao je Nikolić novinarima posle razgovora s Beogradjanima kod tržnog centra “Ušće” na Novom Beogradu.

On je kazao da će ispuniti dugove prema gradjanima Srbije, poput borbe protiv kriminala, mita i korupcije, borbe za radna mesta i razvoj sela.

“Ništa ne može da nas zaustavi, naša pobeda biće mnogo veća nego što očekujete u svojim snovima”, kazao je Nikolić i dodao da je kampanja naprednjaka bila najbolja i najubedljivija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.