DJ Havi Mula oduševio goste kluba Mr. Stefan Braun

Havi Mula je nastupio kao specijalni gost finala takmičenja neafirmisanih mladih di-džejeva „Clash of the DJ’s“, koje drugu godinu za redom organizuje klub Mr. Stefan Braun i muzička prodavnica Player, a u cilju pružanja prilike mladim umetnicima za miksetom da se proslave.

Gosti „lebdećeg kluba“ uživali su u energičnim tridesetominutnim duelima mladih nada domaće DJ-ing scene i njihovim majstorijama za miks pultom, a najuspešniji je bio Đorđe Pavlović – DJ George, koji je po izboru publike imao najatraktivniji set, i zasluženo pobedio. Pobednik je osvojio vredne nagrade koje je obezbedio partner takmičenja „Player“ - priliku da postane DJ rezident na popularnom devetom spratu, kao i nastup na ovogodišnjoj White Sensation žurki.

Nakon „okršaja“ mladih di-džejeva, gosti su sa oduševljenjem dočekali DJ Havi Mulu, koji je započeo set svojim hitom „Come on" – koji je prošle godine bio na prvom mestu muzičkih top listi u više od dvadeset država, i doveo atmosferu do vrhunca. Sjajnu žurku koja je potrajala do kasno u noć obeležili su brzi house ritmovi dok su za standardno odličnu atmosferu, po običaju bili zaslužni šarmantni barmeni i veselo osoblje kluba.

Havi Mula je svoju popularnost stekao redeći u mnogim svetski poznatim klubovima od kojih se izdvaja klub "Pacha". Poznat je po jedinstvenom i nepogrešivom stilu.

Pogledajte još