Grant: Protiv Zvezde igramo za prestiž

"Želimo da odigramo dobro i pobedimo. Time što smo obezbedili titulu nekoliko kola pre kraja ispunili smo cilj i protiv Zvezde igramo za prestiž", rekao je Grant na današnjoj konferenciji za medije u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

On je dodao da ekipa mora da misli i o navijačima, "jer ovaj tim pripada njima".

"Ovo nije najvažnija utakmica u životu, međutim, želimo da pobedimo i pokažemo da su naši igrači profesionalci i da u svaku utakmicu ulaze maksimalno"
, istakao je Izraelac.

Zvezda je ovog proleća dva puta pobedila Partizan sa 2:0, u polufinalu Kupa Srbije, a Grant je ocenio da su to bile "veoma čudne utakmice".

"To su bile dve veoma čudne utakmice, a ova sada će biti potpuno nova, sa drugačijim pristupom. Bitnije je kako ćemo mi igrati, ali vodimo računa o prednostima i manama protivnika", rekao je trener Partizana.

On je kazao da nikada u trenerskoj karijeri nije izgubio tri uzastopne utakmice od istog rivala.

"Nikada nisam izgubio tri utakmice za redom, međutim, utakmice u Kupu u kojima smo poraženi od Zvezde treba da posmatramo kao celinu, jer je jedna uslovljavala drugu", dodao je Grant.

Strateg crno-belih je naveo da ima probleme sa povredama igrača i da još ne zna ko će biti u startnoj postavi sutra protiv Zvezde.

Duel Partizana i Crvene zvezde igraće se u okviru 28. kola Super lige Srbije, a počeće u 19.30.

Beta

Pogledajte još