Prosinečki: Igraćemo kao da igramo za titulu

"Iako se priča da će utakmica biti revijalna, pošto je Partizan obezbedio titulu, ja u to ne verujem. Mi ćemo odigrati maksimalno, kao da igramo za titulu, idemo na pobedu i videćemo šta će se desiti. Neka oni slave trofej, a mi da dobijemo utakmicu", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

"Derbi je specifičan meč i ne verujem da će se moji igrači opustiti. Neće biti nimalo lagano, ali u dobroj smo formi i motivisani smo", dodao je Prosinečki.

Partizan je u oktobru savladao Crvenu zvezdu sa 2:0 u prvenstvenom meču, dok su crveno-beli ovog proleća dva puta slavili sa 2:0 u polufinalu Kupa Srbije.

Trener crveno-belih je kazao da još nije siguran koji će sastav izvesti sutra protiv Partizana, pošto ima nekoliko povređenih igrača.

"Tošić je počeo da trenira i nadam se da će biti u redu, ali imam još tri igrača sa laganim problemima, a ne mogu da kažem ko će sutra igrati"
, kazao je Prosinečki.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da će njegova ekipa mora da bude maksimalno koncentrisana.

"Idemo na pobedu kao i na prethodna dva derbija. Moramo da uđemo maksimalno koncentrisano kako ne bismo imali probleme. Očekujem bitku na svakom delu terena, možda i njihov malo grublji pristup, ali ako mi kao u prošlom derbiju budemo kompaktni, onda mislim da će sve biti u redu", kazao je Milivojević.

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu sutra u 19.30 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još