Svetski dan smeha - razvali pozitivno!

Sitne životne neprijatnosti preokrenite na šalu i uživajte u Danu smeha. Smeh je stvarno univerzalni lek - najbolje sredstvo za jačanje imuniteta i saveznik u borbi protiv stresa.

Mudri kažu: Život ti je onakav - kakve su ti misli!!

Svetski dan smeha se slavi svake prve nedelje u maju. E, pa ovo je taj dan. I dobro je što osim međunarodnog dana šale, 1. aprila, postoji još i Svetski dan smeha. Ali - ko vam brani da imate više takvih praznika?

Smeh od srca! Smej se kao dete!!!

Pročitaj dobar vic, nauči da se smeješ, pričaš viceve. Budi pozitivan, okolina će te obožavati. Pa ko još voli murgude.

Mera uspeha
Neprijatnih životnih situacija će biti uvek i u svačijem životu. Ali životni uspeh se ne meri ni novcem, ni funkcijom ili pozicijom na društvenoj lestvici već načinom na koji prevazilaziš krize. One su sastavni deo života i ako naučimo sa njima da se nosimo i iz njih da izlazimo - to je uspeh. Smeh je od velike pomoći.

Slane i neslane šale
Smejte se i pravite šale na svoj račun ali se nikad ne smejte tuđoj nevolji i fizičkim nedostacima.

Ako pričate viceve, najbolje pale oni na račun škrtosti, nepromišljenosti, tupavosti. To svi razumeju. Ali zadržite dobar ukus. Šale na račun vere, bolesti ili nečeg što se ne može promeniti su nepristojne i nimalo nisu smešne.

Pokret govori više
Ako niste dobar govornik ili ne umete da ispričate vic, možda umete pokretima i imitacijom da razveselite okolinu. Učinite to - oraspoložićete i sebe.

Uostalom, ko su najbolji komičari? Čarli Čaplin, Mister Bin...

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.