"The Sales Experience" okupio svetske gigante u oblasti prodaje

Vrhunski stručnjaci svetskih kompanija pokazali kako postižu neverovatne rezultate i povećavaju profit u doba svetske ekonomske krize

Ovaj događaj je pokazao kako 2012. godina može postati godina o kojoj ste sanjali, samo ako imate pravu strategiju prodaje. Vrhunski stručnjaci u oblasti prodaje kompanija Raiffeisen Bank International- London, Philips- Global, e bay- Enterprise Sales, Telefonica Group- Sony, Google, Xerox Nordic, Marriot hotel predstavili su tehnike i strategije koje im i u vremenima svetske ekonomske krize i recesije omogućavaju neverovatne rezultate i povećanje profita.

Anouk Vastert, Philips

(old_image)

Agencija The P. World, glavni organizator dogadjaja „The Sales Experience“, lokalnim ekspertima predstavila je još jednu u nizu, razmenu znanja u jednoj od najbitnijih oblasti poslovanja kompanija današnjice- oblasti prodaje.

Stručnjaci su u toku jednodnevnih interaktivnih predavanja razmenili sa domaćim ekspertima saznanja u vezi sa najrazličitijim pitanjima u oblasti Prodaje, odgovorili na pitanja kako da postanete tržišni lider kroz impelementaciju prave strategije prodaje, analizirali poslednje trendove u oblasti prodaje, predstavili efektivne načine da pobedite konkurenciju i postanete lider na tržištu.

John Ray, Google

(old_image)

Razmena znanja na događaju „The Sales experience“ bila je sjajno iskustvo. Ovakvi događaji ekspertima daju nove mogućnosti da razmene najbolje strategije čija će implementacija rezultovati povećanjem profita. Nestrpljivo sam ičekivao dolazak u Beograd i susret sa lokalnim stručnjacima, jer verujem da su ovakvi skupovi prilika da ukažemo na važnost odabira i implementacije strategije prodaje“ izjavio je Alister Karmajkl, predstavnik odeljenja prodaje kompanije E Bay.

Maria G. Forte, Raiffaisen bank

(old_image)

Odeljenje prodaje ima jednu od ključnih uloga u povećanju profita kompanije. Iza neverovatne produktivnosti i uspešnih strateških poteza kompanija kao što su Google ili E Bay, stoji odeljenje prodaje koje je direktno zaslužno za planetarne uspehe u poslovanju, koji ove kompanije čini jednim od najmoćnijih brendova današnjice sa pozicijom na samom vrhu svetske poslovne scene decenijama unazad.

I ovaj put smo poslali poruku u svet o neverovatnoj pokretačkoj inicijativi Beograda i predstavili ga kao aktivnog učesnika u kreiranju globalnih trendova koji i u vremenima krize nastoji da nađe najbolja rešenja za povećanje prodaje. Cilj ovog događaja bio je da u doba jedne od najvećih svetskih ekonomskih kriza okupimo vrhunske stručnjake svetskih kompanija koji i u vreme recesije omogućavaju sjajan profit svojim kompanijama primenjujući iskustva i kreiraju neverovatne strategije prodaje, izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije The P. World.

Ole Buus, Xerox Nordic

(old_image)

Тhe Sales experience“ podržali su: Ekskluzivni medijski prijatelj projekta - dnevne novine Press; Medijski prijatelji projekta: Marketing mreža, Profit, Infostud, Biznis i finansije, WebGazda doo - Zepter Digital Media, E kapija, Radio 3, Nadlanu.com, Hit music FM, Market network, Belgrade in your pocket, Belgrade info box, Informativni servis IT Događaji.

Za više informacija u vezi sa "The Sales experience“ i novim „Experience“ događajima, posetite www.thepworld.com.

Pogledajte još