METALLICA: Da li ste spremni za koncert?

Radovi na Ušću su pri kraju. Postavljen je zvučni a u toku je postavljanje video sistema. Machine Head i Gojira stižu u Beograd na dan koncerta u jutarnjim časovima dok čuvena četvorka stiže oko 16h.

Podsećamo vas da se kapije na Ušću otvaraju od 16h.
Prva predgrupa – Gojira, izlazi na binu od 18.30h a Machine Head oko 19.45h.
Da biste izbegli nepotrebne gužve dođite ranije.

Prema zahtevima menadžmenta benda a radi opšte sigurnosti publike i izvođača, Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju da je zabranjeno unošenje: Oružja, lanaca, noževa, nakita/odeće sa metalnim šiljcima, hrane i pića, vatrometa, lasera, sprejeva, navijačkih truba. kišobrana, profesionalne opreme za snimanje.


Zbog predstojećeg koncerata Metalike na Ušću, 8.maja, Jelen Lajv i Arena Beograd vas obaveštavaju o izmenama režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11h, 8. maja do 04h, 9. maja:

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.
Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most - Milentija Popovica - interna saobraćajnica - Vladimira Popovica - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA za parter po ceni od 3300 dinara.
Na dan koncerta, ulaznice će moći da se kupe na blagajni Beogradske arene, na blagajni ispred koncertnog prostora na Ušću, kao i na blagajnama Eventima: Topličin venac, Doma omladine.

Mapa koncertnog prostora:
(old_image)

Koncert grupe Metallica organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a.

Pogledajte još