Koje "bebeće" muke muče filmske lepotice?

Ah, nije lako ni filmskim zvezdama... Muče ih stereotipi kao sve žene ovog sveta. Stalno neka očekivanja i pritisci poput poznatih pitanja/konstatacija "vreme je da se udaš", "kada ćeš da rodiš dete", "biološki sat radi tik-tak", "pusti karijeru, kreni da praviš porodicu" itd. O tome na ležeran, duhovit i, nadajmo se, ne i isprazan način bavi se film nastao po istoimenom bestseleru Hajdi Murkof "Šta da očekujete dok čekate bebu" (What To Expect When You're Expecting) koji je okupio sve same holivudske dive.

POGLEDAJ: Trejler filma "Šta da očekujete dok čekate bebu"

(old_image)

Dok brojne dame-ljubiteljke "ženskih filmčića" iščekuju da ovaj film 18. maja stigne u svetske bioskope, zvezde ovog filma (pre)dugačkog naslova - Dženifer Lopez, Kameron Dijaz, Bruklin Deker, Elizabet Benks i Ana Kendrik - otvorile su dušu, a i lepo pozirale za magazin "Redbook".

Evo šta su o "porodičnim pitanjima" rekle poznate glumice i uspešne dame od kojih su neke već majke, druge planiraju, a treće baš i ne... Obratite pažnju - iako u (dosadnim?!) pastelnim bojama, njihovi odgovori su prilično jasni i glasni.

(old_image)

Kameron Dijaz o pritisku da postane majka:
- Sigurna sam da su mnogi očekivali da ću do ovih godina već roditi dete. Ali, to nije što sam želela od svog života dosad. I dalje živimo u prilično šovinističkom svetu. Ljudi stavljaju sebe u kalup i kada živiš van njega to im stvara neprijatnost, jer onda moraju da pogledaju sebe i dovedu u pitanje svoje izbore.

Elizabet Benks o "pravom vremenu" da se zatrudni:
- Definitivno ne mislim da treba čekati "pravo vreme". Zašto čekati? Kinezi veruju da ako rodiš dete ono što želiš se ostvari na još bolji način. Jednostavno uradiš to i potrudiš se da uspe.

Dženifer Lopez o tome kako je biti majka i poslovna žena:
- Moje svetilište je kada. To je stvarno jedino vreme koje imam samo za sebe. To obično traje 15 ili 20 minuta, ali za mene ti minuti su kao raj na zemlji. Ponekad u kadi kažem jednu malu molitvu: "Gospode, pomozi mi da preguram ovaj dan".

Eto, pa sad neka neko kaže da stereotipi ne muče poznate dame... A i sledeći put kada neko pokuša da te stavi u kalup, uvek možeš da kažeš "Kem me shvata". Ili, jednostavno uživaj u bebama i statusu zvezde kao što to radi Džej Lo. Izbor je na kraju samo tvoj.

(old_image)
Pogledajte još