Ministarka kulture Ana Bekuta?

0

Nakon što je gotovo izvesno da će sledeći premijer Srbije biti Ivica Dačić, pojavile su se spekulacije da bi u njegovoj vladi mesto ministra kulture mogla da osvoji, glavom i glasom, niko drugi do – Ana Bekuta, piše "Alo"!

Prilikom zvaničnog obraćanja lidera SPS-a, u kojem je izgovorio sada već antologijsku rečenicu: “Možda se ne zna ko će biti predsednik Srbije, ali se zna ko će biti premijer“, Dačić je bio okružen svojim najbližim saradnicima – Milutinom Mrkonjićem, Žarkom Obradovićem, Slavicom Đukić Dejanović, Dijanom Vukomanović, Ivicom Tončevim, Petrom Škundrićem, ali i Bekutom, koja je stajala tik iza njega!

Ovo neočekivano pojavljivanje folk zvezde sa vrhuškom SPS-a izazvalo je različite komentare, ali i spekulacije da bi upravo simpatija Milutina Mrkonjića mogla da ostvari ono što se svojevremeno spekulisalo da je želja Zorice Brunclik – da kao folk pevačica zasedne u ministarsku fotelju!

Uprkos celoj euforiji, Ana kaže za “Alo!“ da nema političke ambicije:
– Ja sam u svom poslu više od ministra jer moj mandat traje već 27 godina. Nisam član nijedne partije, niti nameravam da se politički angažujem. U štabu SPS-a sam na dan izbora bila da ih podržim kao prijatelj i da im se makar na taj način odužim, jer su i oni mene podržali kada sam organizovala koncerte – rekla je Ana Bekuta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.