Poznati u Byblos-u

Ličnosti iz javnog života i svi ljubitelji dobrih vina i zanimljivih specijaliteta , došli su vračarski restoran koji je u samom vrhu gastronomske scene našeg grada.
U balansu orjentalnih mirisa i ukusa uživali su: Princeza Jelisaveta Karađorđević, Leontina, Aleksandra Radović, Ašok Murti, voditeljke emisije Žene , Irina Radović i Marija Kilibarda i mnogi drugi. Fotografije: Poznati U Byblos-u

Da li ste znali par činjenica o libanskoj kuhinji:
- libanska kuhinja je mediteranska kuhinja - libanska kuhinja je jedna od najzdravijih na svetu - libanska kuhninja je jedna od najukusnijih kuhinja - libanski pita hleb (hubuz, sash) je zvanično najzdraviji hleb na svetu jer se pravi isključivo od brašna, vode, maslinovog ulja i malo soli

Hedonizam kakav samo Liban može da ponudi, osetio se sinoć u Byblos-u. Predstavljena su nova vina kuće " Kefraya", uz prisustvo generalnog menadžera ove vinarije, g. Emila Maždalani.

Autentične libanske specijalitete, kao što su raznovrsni umaci od leblebija, dimljeni patlidžan u sosu od susama, pitice punjene sa tri vrste sira, marinirane pileće ražnjiće, i mnoge druge, pripremao je kuvar Joe Barza.

U ulozi domaćina osim vlasnika restorana Byblos, našli su se i predstavnici Ambasade Libana. Događaj za čistu peticu!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.