Vin Dizel ponovo Ridik... bez majice!

Film "Pitch Black" kada se pojavio 2000. godine, iako malog budžeta, brzo je dostigao status kultnog među ljubiteljima SF-a. Nošeni tim uspehom, producenti su odlučili da Vina Dizela kao Ridika ponovo vrate fanovima znatno skupljim, ali i isto toliko lošijim filmom - "The Chronicles of Riddick".

Ovog puta Ridik - filmski junak koji je proslavio Vina Dizela - će se boriti za svoj život na napuštenoj planeti kada ga njegova vrsta izda. Napadi vanzemaljaca predatora Ridika čine samo jačim, dok su mu lovci na glave za petama. I... Pa, videćemo šta će ovog puta snaći Ridika.

U pripremi je treći deo u kome će Vin Dizel ponovo igrati junaka svetlucavih očiju - Ridika. Iako ovaj projekat za sad nema zvaničan naslov, ono što se zna jeste da je premijera planirana početkom 2013. godine i da režiju opet potpisuje Dejvid Tvohi.

Vin Dizel, koji se priprema da snima šesti deo serijala "Fast and Furious", redovan je korisnik Facebooka i ovog puta je sa svojim fanovima podelio novu fotografiju iz novog filma o Ridiku. I to - pa, logično - fotografiju bez majice.

(old_image)

Pogledajte još