Palma podržao Tadića

JAGODINA, 8. maja 2012. (Beta) - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je u utorak gradjane da u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja podrže predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića.

"Za nas su izbori završeni i želim da pozdravim budućeg predsednika Srbije Borisa Tadića", rekao je Marković dočekujući Tadića koji obilazi Jagodinu u predizbornoj kampanji.

"Pozivam gradjane Srbije, ne samo one koji su glasali za našu koaliciju, već i za sve ostale, da glasaju za Borisa Tadić. Ja imam pravo da ih pozovem, jer ako mi Jagodinci veruju hoću da cela Srbija glasa za Borisa Tadića", rekao je Marković.

Jedinstvena Srbija je na parlamentarnim izborima nastupila u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Partijom ujedinjenih penzionera, a Marković je prvi lider te koalicije koji je podržao Tadića.

Prema njegovim rečima, prisustvovao je na nekoliko sastanaka Tadića sa brojnim ambasadorima i impresioniran je kako je on zastupao interese Srbije.

Obraćajući se gradjanima, Tadić je kazao da mu treba njihova podrška da do 20. maja ubede svakog "nevernog Tomu" da ne glasa za Tomu (predsedničkog kandidata SNS Tomislava Nikolića).

Pogledajte još