Tejgo hoće u Partizan

"Vodićemo otvorenog srca razgovor o mom povratku, a posle toga ću videti šta o tome misli i moj menadžment, pošto oni donose odluku o svemu kada sam ja u pitanju. Srećan sam što sam svratio do Partizana i susreo se sa predsednikom Đurićem jer me za klub vežu predivne uspomene", rekao je Tejgo, a preneo klupski sajt.

"Mnogo mi je Partizan nedostajao prethodne godine, a posebno navijači, koji su me uvek podržavali punim srcem. Nedostaju mi i moji bivši saigrači jer su me prihvatili kao najrođenijeg, što se ne zaboravlja", dodao je on.

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da su fudbaleru turskog Bursaspora Prinsu Tejgu vrata kluba iz Humske uvek otvorena.

"Tejgo je dobar momak, koji je ostavio odličan utisak prilikom boravka u Partizanu, kako kao igrač, tako i kao persona, pošto je maksimalno ispoštovao sve ljude iz kluba, a posebno navijače. Zbog takvog odnosa, vrata Partizana su mu uvek otvorena, pa je zato danas i svratio na kaficu neobaveznog razgovora", kazao je Đurić.

Tejgo je u Partizanu igrao u prolećnom delu prošle sezone kao pozajmljen igrač nemačkog Hofenhajma, kada je nastupio 18 puta i postigao 12 golova.

Napadač iz Gane je posle odlaska iz Partizana odigrao tri zvanične utakmice za Hofenhajm, nakon toga prešao u turski Bursaspor, ali je za tu ekipu na 11 mečeva postigao samo jedan gol.

Beta

Pogledajte još