Stop za Karleušu

Prema saznanjima "Kurira" od albuma Jelene Karleuše o kojem se mesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega pop zvezda ratuje sa izdavačima.

- Jelena tvrdoglavo odbija da izmeni i jednu jedinu reč u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu - kaže izvor blizak JK.

Na albumu bi trebalo da se nađe 10 pesama, od kojih su dve balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Problem je, kako piše "Kurir", ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

- Jedan od primera je rep pesma „Krimi rad“, u kojoj Jelena peva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promeni - naglašava izvor.

Pogledajte još