U FSS nisu zainteresovani za Volkova

BEOGRAD, 10. maja 2012. (Beta) - Levi bek Partizana Vladimir Volkov rekao je u četvrtak da je prihvatio poziv selektora reprezentacije Crne Gore Branka Brnovića jer je shvatio da u Fudbalskom savezu Srbije "nisu mnogo zainteresovani" za njega.

"Jednostavno, nisam primetio da je Fudbalski savez Srbije nešto mnogo zainteresovan za mene u poslednje vreme i mislim da je odluka da igram za Crnu Goru u mom i u interesu Partizana", rekao je Volkov agenciji Beta.

"Konkurencija u srpskoj reprezentaciji je velika, ima mnogo dobrih igrača na mojoj poziciji i ne znam koliku bih imao minutažu. Nisam pozivan posle debija i nemam šta da razmišljam više o tome", dodao je on.

Volkov je odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju Srbije, prijateljski meč protiv protiv Hondurasa 15. novembra prošle godine.

On je kazao da je čuo da je glavni kandidat za mesto selektora Srbije Siniša Mihajlović razgovarao sa nekim igračima koje planira da pozove u nacionalni tim, ali da sa njim nije pričao.

Levi bek je istakao da je razgovarao sa selektorom Crne Gore pre debija za reprezentaciju Srbije, a da se posle toga čuo sa njim tek kad je prestao da dobija poziv "orlova". Ovaj 26-godišnji fudbaler je rekao ga je čuo da je atmosfera medju reprezentativcima Crne Gore dobra i da je to najvažnije.

Pogledajte još