Đilas: Trenutno sebe ne doživljavam kao premijera

“Građani Beograda su za mene glasali kao gradonačelnika i dali mi 36 odsto glasova. Imam odgovornost prema tim ljudima. Ja bih voleo da se napravi jedna ozbiljna vlada, ali sebe trenutno ne doživljavam kao premijera”, rekao je Đilas u intervjuu Blicu.

Dragan Đilas je naveo da ga izborni rezultat kvalifikuje da radi i neke druge stvari, ali da misli da ako je rekao da želi da nastavi da radi u Beogradu to treba i da učini.

Đilas, koji je gradonačelnik Beograda i nosilac liste “Izbor za bolji Beograd”, istakao je da je svima jasno da velika većina gradjana Srbije daje podršku politici lidera DS Borisa Tadića i da to zna i njegov protivkandidat.

“Počinju priču o pokradenim glasovima u prvom krugu kako bi objasnili biračima da ipak postoje šanse da njihov kandidat pobedi, da je pobedio i u prvom krugu, ali da njegovi glasovi nisu dobro sabrani”, naveo je Đilas, dodajući da je veoma važno da građani izađu na izbore 20. maja i glasaju.

Komentarišući izborni rezultat u Beogradu, Đilas je rekao da građani glavnog grada, za razliku od republike, jasnije mogu da ocene uspeh politike koja je vodjena, jer je ta politika konkretnija.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.