Izborni rezultat me kvalifikuje

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Demokratske stranke i kandidat za gradonačlenika Beograda Dragan DJilas rekao je da ga izborni rezultat koji je postigao u glavnom gradu kvalifikuju da radi i druge stvari, ali da sebe trenutno ne doživljava kao premijera.

Djilas je za Blic" od petka izrazio ubedjenje da će u drugom krugu predsedničkih izbora pobediti zdrav razum, kao i 6. maja, kada su održani parlamentarni i lokalni izbori, i prvi krug predsedničkih.

"Gradjani Beograda su za mene glasali kao gradonačelnika i dali mi 36 odsto glasova. Imam odgovornost prema tim ljudima. Naravno da mene moj rezultat kvalifikuje da radim i neke druge stvari, ali rekao sam da želim da nastavim da radim u Beogradu, onda to treba i da učinim", kazao je on.

Prema njegovim rečima, pojedime stranke počinju priču o pokradenim glasovima u prvom krugu kako bi objasnili biračima da postoje šanse da njihov kandidat pobedi odnosno da je pobedio i u prvom krugu, ali da njegovi glasovi nisu dobro sabrani.

On je istakao da je najvažnije da gradjani izadju da glasaju 20. maja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.