Izborni rezultat me kvalifikuje

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Demokratske stranke i kandidat za gradonačlenika Beograda Dragan DJilas rekao je da ga izborni rezultat koji je postigao u glavnom gradu kvalifikuju da radi i druge stvari, ali da sebe trenutno ne doživljava kao premijera.

Djilas je za Blic" od petka izrazio ubedjenje da će u drugom krugu predsedničkih izbora pobediti zdrav razum, kao i 6. maja, kada su održani parlamentarni i lokalni izbori, i prvi krug predsedničkih.

"Gradjani Beograda su za mene glasali kao gradonačelnika i dali mi 36 odsto glasova. Imam odgovornost prema tim ljudima. Naravno da mene moj rezultat kvalifikuje da radim i neke druge stvari, ali rekao sam da želim da nastavim da radim u Beogradu, onda to treba i da učinim", kazao je on.

Prema njegovim rečima, pojedime stranke počinju priču o pokradenim glasovima u prvom krugu kako bi objasnili biračima da postoje šanse da njihov kandidat pobedi odnosno da je pobedio i u prvom krugu, ali da njegovi glasovi nisu dobro sabrani.

On je istakao da je najvažnije da gradjani izadju da glasaju 20. maja.

Pogledajte još