ŠOKANTNO: Tinejdžerke se potukle zbog ljubavi

0

Četiri tinejdžerke iz Zenice postale su glavna tema na Facebooku objavivši video svoje tuče čiji povod su ljubavne i druge razmirice. Zbog agresivnosti sadržaja, YouTube je uklonio ovaj video, ali zapitajmo se šta se to dešava sa svetom danas!

Napad jedne na drugu devojku dogodio se ispred Srednje zanatske škole u Zenici, a učesnice su maloletne K.K., V.S., M.A. i M.Š. koja je postavila video, piše “Dnevni Avaz”.

Navodno su sve učenice istog razreda, jer se na njihovim profilima na Facebooku nalaze i fotografije iz vremena kada su se dobro slagale.

Najšokantniji podatak je da je M.Š. ovaj video s ponosom objavila na svom Facebook profilu, na kome se saznaje da je ona i članica lokalnog tekvondo kluba. Neverovatan je čak i naziv ovog video klipa na YouTubeu – “Girls Ultimate Fighting (Tuča u Zenici)”, koji kao da prezentuje nešto cool, a ne nasilje.

U policiji nema zabeleženog slučaja nanošenja povreda, niti prijavljene tuče, iako na šokantnom video koji možete pogledati u nastavku se primećuje da je jedna od učesnica povređena.

Navodni povod za ovu tuču su ljubavni i drugi nesporazumi između tinejdžerki, a s obzirom da je jedna od njih sve snimala, verovatno se radi o organizovanom napadu.

Šokantan video tuče tinejdžerki je postavljen na YouTube, ali ubrzo i uklonjen zbog agresivnosti sadržaja.

Zapitajmo se: Odakle u mladima danas toliko agresije, a i potrebe da isto s ponosom dele sa svima na društvenim mrežama?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.