Tužna lica fanova: Nema više "Istražitelja iz Majamija"

Na razočarenje odanih fanova, ali iz opravdanih finansijskih razloga, CBS je odlučio da prestane sa snimanjem popularne TV serije "Istražitelji iz Majamija" (CSI: Miami). Ono što je sve iznenadilo jeste podatak da je serija "Istražitelji iz Njujorka" (CSI: New York) pretekla po gledanosti "kolege iz Majamija" i time osigurala dalje snimanje.

"Istržitelji iz Majamija" su odmah nakon premijere 2002. godine stekli odanu publiku, pre svega zbog odlično ostvarene uloge Dejvida Karuza, koji igra detektiva Horejšija Kejna. Ovaj TV junak bio je pravi detektiv, poput onih iz "jeftinih" krimi romana, zbog čega ga je publika odmah i zavolela pronašavši nešto cool u svim tim stereotipima. Zato će mnogima biti teško da na TV-u više ne čuju neku od čuvenih rečenica Horejšija Kejna.

Autori serije "Istražitelji iz Majamija" su mag među producentima - Džeri Brukenhajmer, kao i Entoni Ziker, En Donahju i Kerol Mendelson, koji stoje i iza prethodna dva serijala o forenzičarima: "Mesto zločina: Las Vegas" i "Mesto zločina: Njujork".

Serija iz epizode u epizodu prati tim forenzičara iz Južne Floride koji koriste najnovija naučna otkrića i proverene policijske metode kako bi rešili brutalne zločine. Poručnik Horejšio Kejn vođa je tima, a njihova istraga se odvija u vrelom tropskom okruženju Majamija i raznovrsnom nasleđu američkog jugoistoka.

Nikada te nećemo zaboraviti, Horejšio!

Pogledajte još