Povratnički album Merlina Mensona među najprodavanijima

0

“Born Villain” se za manje od dve nedelje od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih albuma na Bilbordovoj listi

Na IQ Music festivalu koji će se odrľati 9. juna u Beogradskoj areni uz podrąku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merlina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album.

“Born Villain” je obeležio povratak Merlina Mensona u velikom stilu na muzičku scenu. Već je prodat u preko 39 hiljada primeraka. Ovo je njegov sedmi album koji se nalazi u top 10 najprodavanijih.

U nedavnom intervjuu datom povodom objave novog albuma, Menson je izjavio da je inspiraciju za “Born Villain” naąao u drami “Macbeth” Williama Shakespearea i zbirci pesama”Cveće zla” francuskog pesnika Charlesa Baudelairea. Iako je naglasio da mu namera nikada nije bila da ąokira ljude, Menson priznaje da svojim novim albumom pokuąava da isprovocira i zbuni ljude kako bi ih podstakao na razmiąljanje. Kontroverzni umetnik “Born Villain” vidi kao način da pomeri ljude i da ih natera da neąto osećaju.

Umetnost haosa i zbunjivanja je način da ljude navede na razmiąljanje, način da se stvori katalizator za promene.

IQ Music je nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podrąku Jelen Live i na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i domaći bend Block Out.

IQ MUSIC će pružiti priliku i mladim, neafirmisanim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Od 15. maja sve numere koje su pristigle putem konkursa nalaziće se u video galeriji strane facebook.com/iqmusicfestival, a o finalistima će odlučiti broj lajkova koje uspeju da sakupe do 22.maja.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Uąće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.