Tadić i DS uništili insitucije u Srbiji

0

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je u utorak da su Boris Tadić i Demokratska stranka "pravnim, političkim i drugim nasiljem" doveli do toga da Srbija nema institucije.

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je u utorak da su Boris Tadić i Demokratska stranka “pravnim, političkim i drugim nasiljem” doveli do toga da Srbija nema institucije.

“Svaka institucija u Srbiji posle sprovedenog Tadićevog nasilja pripada isključivo partijskim interesima, oligarsima, tajkunima i kriminalcima koji su vezani za Tadića i DS”, rekao je Vučić novinarima u sedištu SNS-a.

Prema njegovim rečima, takvo stanje je u javnim preduzećima, Ustavnom sudu, “lažnim, navodno nezavisnim agencijama za borbu protiv korupcije i savetima radiodifuznih agencija”.

On je kazao da je Tadić “bog” koji je zatvorio i zabranio mogućnost da bilo ko nešto o njemu kaže u Srbiji i ponovo kritikovao sve medije navodeći da su pod kontrolom DS-a.

“Tadić komanduje svakim javnim preduzećem, televizijom, agencijom, zavodom, biroom i zato (predsednički kandidata SNS-a) Tomislav Nikolić mora da pobedi”, kazao je Vučić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.