Dovoljno smo jaki za plasman u London

0

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) – Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra putuje u Tokio gde će učestvovati u Interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre, a selektor Zoran Terzić je ocenio da je ekipa "bez obzira na sastav" dovoljno jaka i motivisana da izbori "vizu za London".

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) – Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra putuje u Tokio gde će učestvovati u Interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre, a selektor Zoran Terzić je ocenio da je ekipa “bez obzira na sastav” dovoljno jaka i motivisana da izbori “vizu za London”.

“Imamo odredjenih problema sa ekipom, ali kao i svaki put, idemo s najboljim timom koji trenutno imamo. Ovde je 12 najboljih od kojih se očekuje da ispune zadatke zbog kojih idu na ovo takmičenje”, kazao je danas Terzić novinarima u beogradskom hotelu “M”.

“Svi verujemo da smo bez obzira na sastav ekipe dovoljno jaki i motivisani i nadamo se da ćemo biti medju prve tri ekipe, što donosi plasman na Olimpijske igre”, ocenio je Terzić.

Odbojkašice iz Srbije u Tokiju će igrati od 19. do 27. maja, a rivali će im biti Kineski Tajpeh, Tajland, Južna Koreja, Kuba, Rusija, Peru i Japan.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.