Ko se ugojio na purstom ostrvu?

Maneken i sestra Nataše Bekvalac od početka bili su bliski i činili su jedan deo klana koji je imao dogovor da se međusobno štiti do kraja, piše "Blic".

- Nisam imao pojma šta se dešava, dan pred plemenski savet Kristina je okrenula ploču. Čim smo došli na ostrvo, pojavile su se neke simpatije i dali smo jedno drugome obećanje da ćemo se štititi do kraja. Povredilo me je to što je uradila, ali i dalje mi je draga. Kristina i ja smo trideset i pet dana spavali zajedno, poveravali probleme jedno drugome i bili podrška u momentima krize, a onda, bez objašnjenja, ona kumuje mom izbacivanju. Posle mi je pisala svakakva pisma da se izvini i svašta nešto, da joj je žao, ali to ne umanjuje moje razočaranje - kaže Nikola za "Blic".

Za Avu obline najvažnije

Starleta Ava kaže da se nije opterećivala kilogramima, a da je najveću glad osetila kada je posle teške borbe otišla u potragu za tajnim imunitetom. - Ceo dan ništa nisam stavila usta, po povratku me je uhvatila oluja, a oni mi nisu ostavili ni zrno pirinča. Na ostrvu sam smršala tri kilograma sigurno, što se može videti na snimku. Ali i da sam se ugojila, meni ne smeta jer je uvek bolje da ljulja nego da žulja. Visoka sam 180 centimetara i ma koliko da smršam, najvažnije je da ću uvek imati obline - kaže Ava.

Ko je bio na dijeti?

Ovogodišnji takmičari uspeli su da iznenade gledaoce, prilikom sinoćnog merenja, kada su mnogi shvatili da nisu smršali onoliko koliko su očekivali, dok su se neki i ugojili.

Ni Milan ni Ava ne žele da priznaju da su nabacili poneko kilo, pravdajući se da vaga u Kostariki nije ispravna.

- Merili smo se dva meseca pre odlaska na Kostariku, ali sam se ja pre polaska ugojio i na ostrvo stigao sa 84, a ne 74 kilograma, koliko sam prvobitno imao. Tako sam se pripremio za gladovanje. Nije istina da sam se ugojio, već sam smršao 10 kilograma - objašnjava Gromilić.

Pogledajte još