Olja Bećković bez komentara na Karleušu

0

Olja Bećković, voditeljka „Utiska nedelje“, jasno kaže da je Jelena Karleuša jedini gost kojeg je poželela da izbaci iz emisije! Voditeljka je rekla da je „mala od skandala“ jedina za koju se pokajala što ju je pozvala u emisiju, jer se ponašala drsko.

PR Jelene Karleuše Zoran Birtašević kaže da je Olja ta koja je drska i promenljiva ličnost:

Krajnje neshvatljiva i neprofesionalna izjava Olje Bećković. Posle ovakvih nepromišljenih izjava voditeljke, shvatamo da su bili u pravu svi koji su Jelenu odgovarali od tog gostovanja upozoravajući na promenljivu ličnost pomenute – rekao je Birtašević za “Kurir”.

Kako on tvrdi JK je samo iznosila svoje stavove i nikog nije uvredila.

Svako ko je gledao emisiju video je da Jelena nikoga nije uvredila, samo je beskompromisno iznosile svoje mišljenje i stavove. Ako je to problem Olje Bećković, onda mora da se suoči sa činjenicom da postoje ljudi kojima ona svojim drskim ponašanjem ne može da utiče na rezonovanje.

Olja Bećković kaže da nije dala nikome nikakav intervju i da ne želi da se prepucava sa Karleušom.

Svi dobro znaju da ja nisam dala nikakav intervju, nego je neko prisluškivao moj neformalni razgovor sa studentima. U svakom slučaju, ne želim da se prepucavam s Karleušom niti da išta komentarišem – rekla je Olja Bećković.

JK se posle ove vesti oglasila na Tviteru porukom „Olja, a lekić?“

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.