Maksimalno angažovano protiv Vojvodine

BEOGRAD, 18. maja 2012. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je u petak da će njegova ekipa igrati maksimalno angažovano protiv Vojvodine i da rivali Novosadjanima u borbi za mesto na medjunarodnoj sceni ne treba da sumnjaju u regularnost utakmice poslednjeg kola Super lige za ovu sezonu.

"Nama znači svaka utakmica i svaka pobeda. Želimo da prolećnu polusezonu završimo neporaženi... Sigurno ćemo odigrati maksimalno i neće biti nikakve sumnje. Crvena zvezda tako nešto nije nikada radila, niti će. To što njima treba pobeda nas ne zanima, neka dodju do nje kako treba", rekao je Prosinečki novinarima na stadinu Zvezde.

Zvezda i Vojvodina sastaće se u nedelju u 15.00 u Novom Sadu. Za Beogradjane taj meč nema rezultatski značaj, dok se Novosadjani bore sa Radničkim 1923, Slobodom i Jagodinom za dve pozicije koje vode u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Prosinečki je, ipak, kazao da će izvesti "kombinovani" sastav pošto želi da pruži šansu igračima koji nisu imali veliku minutažu ovog proleća, kao i da odmori one koji su u sredu pobedili Borac u finalu Kupa Srbije sa 2:0.

"Šansu će dobiti neki igrači koji nisu puno igrali, ali ko god da bude na terenu moraće da pruži maksimum. Moram i da vidim u kakvom je stanju ekipa posle proslave", rekao je Prosinečki u šali.

Pogledajte još