Jagodini potrebna pobeda

NOVI PAZAR, 18. maja 2012. (Beta) - Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je u petak da će njegovi fudbaleri imati šansu da iskoriste činjenicu da je domaćoj Jagodini u utakmici poslednjeg kola Super lige neophodna pobeda da bi izborila nastup u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"U njihovom imperativu tražimo svoju šansu i samo odgovornom igrom možemo se vratiti kući neporaženi. Na sreću, mi smo svoje brige oko opstanka prebrinuli, a nedeljni rival je 'hit' prvenstva i odlično ga predvodi mladi kolega Simo Krunić", rekao je Bekvalac novinarima na novopazarskom Gradskom stadionu.

Novi Pazar je kolo pre kraja na 14. mestu u Super ligi sa 28 bodova, dok je Jagodina na četvrtoj poziciji sa 48 bodova i bori za učešće u Ligi Evropa sa ekipama Vojvodine (49 bodova), Slobode (48) i Radničkog 1923 (47).

Trener Novopazaraca za predstojeću utakmicu neće moći da računa na, zbog kartona suspendovane Ivana Babića i Radenka Bulatovića, a duel u Jagodini preskočiće i povredjeni Djordje Tutorić, Semir Hadžibulić, Edin Ademović, Ivan Pešić, Emir Lotinac i Miloš Marković.

"Oni koji budu igrali imaju priliku da pokažu da zaslužuju dres Novog Pazara. Na njima je da uzmu taj dres i da ga sačuvaju", zaključio je Bekvalac.

Utakmica 30. kola Super lige izmedju Jagodine i Novog Pazara igraće se u nedelju od 15.00 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Pogledajte još