Ima li policajca u školi?

Igor je ovako reagovao pošto ga je ćerka pozvala telefonom i požalila mu se da je od jednog od dvojice dečaka dobila dva udarca pesnicom u glavu.

Kako piše "Press" direktorka OŠ "Vladislav Petković Dis" Dušica Stevanović potvrdila je da se incident dogodio oko 11.30 sati tokom časa verske nastave.

- Otac naše učenice upao je na čas i išamarao dvojicu učenika. On je, kako mi je rečeno, u školu došao zato što mu se ćerka požalila da se prethodno sukobila sa jednim od napadnutih dečaka. Nastavnica verske nastave je pokušala da ga zaustavi, ali on se nije obazirao na njena upozorenja, odgurnuo je i nasrnuo na dečake. Roditelji napadnutih dečaka bili su kod mene i rekli mi da će zbog svega što se desilo podneti prijave - kaže direktorka škole, i dodaje da je policija napravila službenu belešku o incidentu.

Prema priči Predraga Rupara, oca maloletnog N. R. (14), njegov sin je udario „šamarčić" devojčici iz razreda nakon male svađe.

- Prema informacijama koje sam ja dobio, on je upao na čas, odgurnuo nastavnicu, a mog sina podigao za uši i tukao pesnicama dok nije pao na zemlju, nakon čega je počeo i da ga šutira nogama dok moj sin nije izgubio svest - kaže Predrag, i dodaje da će tužiti Igora Ilića.

Priča Igora Ilića je, ipak, sasvim suprotna.

- Ćerka me je uplakana pozvala iz škole i požalila se kako je dobila dva udarca šakom u glavu od dečaka iz razreda. Na putu do škole pozvao sam policiju. Ćerka me je sa svojim drugaricama dočekala u školskom dvorištu, iako je nastava trebalo da bude u toku. Otišao sam u učionicu za versku nastavu da pronađem dečaka i da ga pitam zašto ju je udario - priča potreseni otac.

On kaže da je u učionici bila nastavnica i grupa dečaka, koji su, nakon što ih je pitao zašto su dirali njegovu ćerku, gurnuli sto na njega, a zatim i nasrnuli.

- Ja sam se samo odbranio i zatvorio vrata učionice, ne dozvoljavajući nikome da izađe dok ne stigne policija, a nastavnicu nisam ni pipnuo. Ovo nije prvi put da je dotični dečak napao moju ćerku. Pre otprilike mesec dana on ju je pogodio flašom u glavu, i prošao nekažnjeno pod izgovorom da nije hteo da pogodi baš nju - objašnjava Igor za Press.

Pogledajte još