Ja sam simbol mira u svetu

0

RIM, 20. maja 2012. (Beta) – Bivši argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona rekao je u nedelju za sebe da je simbol mira u svetu i pozvao navijače Napolija i Juventusa da u večernjem finalu Kupa Italije navijaju "pošteno i viteški".

RIM, 20. maja 2012. (Beta) – Bivši argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona rekao je u nedelju za sebe da je simbol mira u svetu i pozvao navijače Napolija i Juventusa da u večernjem finalu Kupa Italije navijaju “pošteno i viteški”.

“. Uvek sam isticao pravičnost u fudbalu i to je ono što želim da vidim u svakom meču”, naveo je Maradona u saopštenju koje je italijanskim medijima preneo njegov advokat Andjelo Pisani.

Napoli i Juventus igraće od 21.00 u Rimu finale italijanskog Kupa, a lokalne vlasti strahuju da bi moglo da dodje do nereda zbog sumnje da će se, pored velikog broja navijača iz Napulja i Torina, na ulicama naći i navijači Rome i Lacija.

“Utakmica na Olimpijskom stadionu mora da se odigra uz najveće poštovanje pravila civilizovanog društva. Jedino što želim da vidim da se šutira je lopta, ništa drugo. Na terenu i tribinama mora da bude poštovanje i viteštvo”, dodao je Maradona.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.