Kola se slomila na Tadiću

0

Analitičar Ognjen Pribićević ocenio je da su se na predsedničkim izborima "kola slomila" na kandidatu Demokratske stranke (DS) Borisu Tadiću i da je on izgubio izbore zbog velikog nezadovoljstva građana koji žive veoma loše.

BEOGRAD (Beta) – “To što su se kola slomila na Tadiću posledica je izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije, jer veliki broj građana živi veoma teško, imaju po 20.000 dinara ili 25.000 dinara platu”, rekao je Pribićević televiziji B 92, upitan da uporedi rezultate drugog kruga predsedničkih izbora i parlamentarnih izbora, održanih 6. maja.

Istoričar Čedomir Antić rekao je da je posle pobede kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, vreme da se DS trgne, i naveo da Tadića njegovi saradnici uporedjuju sa “Koka-kolom”, jer se dobro prodaje, a ne zna se zašto”.

Analitičar Jovo Bakić rekao je da je Tadić favorizovao stranačke kadrove i lične prijatelje, i da je to Tadićev lični problem i problem DS-a, i dodao da među najbolje ocenjenim ministrima nije bilo onih iz DS-a.

Bakić je izrazio nadu da će Nikolić održati reč i podneti ostavku na mesto predsednika SNS-a, kao što je ranije obećao.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.