Relativno uspešna sezona

0

BEOGRAD, 21. maja 2012. (Beta) – Generalni sekretar Crvene zvezde Djordje Stefanović rekao je u ponedeljak da je prethodna sezona bila "relativno uspešna", kao i da trener tog fudbalskog kluba Robert Prosinečki neće napuštati ekipu, kako su nagadjali mediji.

BEOGRAD, 21. maja 2012. (Beta) – Generalni sekretar Crvene zvezde Djordje Stefanović rekao je u ponedeljak da je prethodna sezona bila “relativno uspešna”, kao i da trener tog fudbalskog kluba Robert Prosinečki neće napuštati ekipu, kako su nagadjali mediji.

“Ova sezona je relativno uspešno završena. Osvojili smo Kup, ali smo pritom selektovali odličnu ekipu, a Robert Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste”, preneo je zvanični sajt kluba Stefanovićeve reči.

“Sada kada je ekipa pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu i dobru viziju Crvene zvezde i našeg trenera, jasno je da postoje strahovi… od sjajno selektovane ekipe i trenera sa vizijom koji ima apsolutnu podršku za ono što radi. Ovakve spekulacije su samim tim krajnje neozbiljne i svakako protivne interesima Crvene zvezde”, kazao je generalni sekretar.

Zvezda

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.