Milicu Majstorović zlostavljao bivši verenik?

Pevačica se pre dve godine posvađala sa sada bivšim verenikom Nenadom Jevremovićem, koji ju je gurnuo pa je zadobila lakšu povredu glave, zbog čega je podnela tužbu protiv njega, piše "Alo"!

- Pre dve godine su Milica i Nenad prilikom jednog izlaska u Kragujevcu počeli svađu koja se pretvorila u fizički obračun. Nenad je gurnuo Milicu, ona je pala i glavom udarila u žardinijeru. Imala je gadnu posekotinu, on ju je odveo u bolnicu na ušivanje, a ona je nekoliko dana kasnije podnela tužbu protiv njega - kaže za “Alo!“ je otkrio izvor blizak paru.

Tužba je u Osnovnom sudu u Kragujevcu podneta 26. novembra 2010. godine, a mesec dana kasnije Milica i Nenad su ušli u “Parove“. Posle diskvalifikacije u rijalitiju 27. marta 2011. i raskida iste godine u julu, sud je u oktobru Jevremoviću odredio pritvor. No, zbog pogrešne adrese koja je dostavljena sudu, za njim je raspisana poternica.

Celu priču Milila Majstorović je negirala.

- Nikada nisam imala dečka Nenada, nikada me niko nije gurnuo i nisam imala povredu glave, a ako budete pisali o tome, to zaista neće biti dobro - izjavila je Milica, koja je, kako naglašava "Alo" potom negirala identitet!

- Da, ovde Milica, ali Vasiljević, a vi ste očigledno mlada i neiskusna novinarka - rekla je devojka i spustila slušalicu.

Pogledajte još