Promo cene karata za The Cranberries

Ulaznice po promotivnim cenama biće u prodaji do 15. septembra i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card service prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs

Irski pop rock bend "The Cranberries" vratio se na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će po prvu put nastupiti i u Beogradu, 4. decembra u Beogradskoj areni.

Posle šestogodišnje pauze, bend se vraća na muzičku scenu objavljivanjem šestog albuma “Roses” u februaru ove godine.

“Kao kad obujete nove, udobne kućne papuče i kroz glavu vam prođe “volim ove papučice. Jednostavan stari, udobni osećaj i rasterećenje.” , Izjavila je pevačica Dolores O’Riordan kroz smeh povodom ponovnog okupljanja i dodala:

“Svaki put kada se nađemo, osećamo se kao tinejdžeri. Jedino što nas podseća da smo stariji su sede kose ali kada izađemo na scenu izgleda kao da nikada nismo ostarili.”

Kombinujući melodije gitarskog indie popa sa zvučnom teksturom kasnih 80.-tih uz dodavanje keltskog preliva, Cranberries je postala jedna od najuspešnijih grupa ranih 90.- tih. Predvođena pevačicom Dolores O’Riordan čiji je prodorno moćan glas glavno obeležje grupe, Cranberries izbija na vrh muzičke scene baladom “Linger” 1993. godine. Debi album “Everybody Else is Doing It, So Why Can’t We?” nastavlja međunarodni uspeh pesme “Linger” a i naredni, “No need to Argue” iz 1994. godine razbija rekorde prodaje u više miliona kopija i izbacuje više hitova.

Cranberries je do sada prodao preko 15 miliona primeraka samo u Americi. Četiri albuma našli su se među top 20 na Billbordovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena (Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?; No Need to Argue; To the Faithful Departed i Bury the Hatchet) kao i osam pesama među top 20 ("Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" I "Promises").

Koncert organizuju Arena Beograd i Music Star Production.

Pogledajte još