Kako da se prolepšaš za samo 6 nedelja?

Morate da vodite računa šta jedete, odnosno, morate "zgodno da jedete", tokom šest nedelja.Osim dobre genetike i provedenog vremena na suncu, ono što jedete je definitivno najbitiniji faktor za mladalački izgled.

Zašto period od 6 nedelja?
Istraživanja su pokazala da  tokom tog perioda karotenoidi, prirodni pignemti , koji se nalaze u voću i povrću dovoljni, su dovoljni da vašoj koži stvore blistavost,  kao recimo posle dobrog seksa.

Pored blistavosti karotenodi pomažu da se naša tkiva zaštite od oksidativnog stresa, što znači manje bora. Studije su pokazale i da polifenoli koji se nalaze u voću i povrću doprinose elastičnosti arterija i boljem dotoku krvi u kožu.

Sve ovo pokazuje daje lepota u direktnoj vezi sa količinom voća i povrća. Zvuči lako ali za nekog je prava noćna mora da mesne obroke zameni povrćem. Dinstani spanać ili pečurke, borkoli, karfiol, kelj, pasulj... kombinacija ima beskonačnoo mnogo.

Recept za lepotu U blender staviti po šolju zamrznutih malina, kupina, borovnica ili jagoda, polovinu supene kašičice aloje i jednu kašićica meda. Pomešajte sa nemasnim jogurom i pospite bademima.

Jedite ribu i orahe.Kikirki može da bude njabolja zdrava hrana, jer sadrži zdrave masti i preoteine. A i zgodno vam je da kesicu kikirikija poneste na posao za užinu.

Napravite svoj zdravi puter

Pomešajte sušeno voće, malu količinu (mi vam predlažemo kajsije) , zatim dodajte seme lana, jer sadrži omega tri kiseline, malo aloje ili meda. Čuvajte u frižideru.

Pogledajte još