Audiovox – slušni aparati

0

Ostećenje sluha je sve prisutnije u modernoj populaciji i približno 10% stanovništva ima potrebu za korekcijom sluha. Dakle, oštećenje sluha je najčešći zdravstveni problem i kod nas i u svetu. Audivox ima rešenje za vas!

Preduzeće Audiovox d.o.o. Beograd je generalni zastupnik vodećeg svetskog proizvođača slušnih aparata Oticon iz Danske. Proizvodnja slušnih aparata Oticon seže u davnu 1904. godinu. Pogledaj www.oticon.com

Korisnicima je na raspolaganju kompletan Oticon proizvodni asortiman, sa svim modelima slušnih aparata počevši od zaušnih, kanalnih pa do najnovijih praktično nevidljivih aparata, koji se postavljaju duboko u ušni kanal. Preko 100 različitih modela slušnih aparata daje mogućnost izbora slušnog aparata za svakog od nas pojedinačno.

Audiovox d.o.o. se od 2000. godine trudi da svi modeli slušnih aparata Oticon budu prisutni na tržištu Srbije, Makedonije i Republike Srpske.

Stručno osoblje (lekari ORL specijalisti, defektolozi surdoaudiolozi, elektroinženjeri, audioprotetičari…) sa mnogo zadovoljstva rehabilituje sluh korisnika.

Za više informacija pogledaj www.slusni-aparati.com

Preduzeće Audiovox možete pronaći na adresama:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.