Belef postaje festival festivala

0

BEOGRAD, 23. maja 2012. (Beta) – Festival festivala "Belef 2012", na kome će učestvovati više od 300 umetnika, održaće se u Beogradu od 25. maja do 15. avgusta, najavili su u sredu organizatori.

BEOGRAD, 23. maja 2012. (Beta) – Festival festivala “Belef 2012”, na kome će učestvovati više od 300 umetnika, održaće se u Beogradu od 25. maja do 15. avgusta, najavili su u sredu organizatori.

Ovogodišnji “Belef” će, prema najavama organizatora, biti najspektakularniji do sada, a tokom 83 dana koliko je predvidjeno da traje biće organizovano 14 tematskih festivala u 48 jedinstvenih programskih celina.

“‘Belef’ je ove godine doživeo programske izmene i zbog toga je sada postao Festival festivala i to je rešenje da se ujedinimo svi u kulturi i umetnosti”, rekao je na konferenciji za novinare zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković.

Direktor Beogradskog letnjeg festivala (Belef) Vuk Despotović kazao je da će ove godine Beogradjanima i posetiocima prestonice biti poklonjeno dva i po meseca kulturnog i umetničkog programa, koji će uglavnom biti na otvorenom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.