Istanbul Shopping Fest

Grad na Bosforu će i ove godine biti domaćin Istanbul Shopping Fest-a, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i turizma Turske i uprave grada. Ovo je jedan od najvećih festivala šopinga, kulture i zabave.

Posetioci će imati priliku za nezaboravnu kupovinu svih brendova i do 50% popusta. Tokom trajanja festivala, ulice Istanbula biće ukrašene raskošnom dekoracijom, a organizatori će priuštiti posetiocima i stanovnicima Istanbula priliku da prisustvuju koncertima poznatih muzičara, uličnim žurkama, predstavama, modnim revijama, raznim takmičenjima...

Tu će biti i brojnih iznenađenja, specijalnih poklona, nagradnih lutrija. Tržni centri i bazari biće otvoreni specijalno za ovu priliku do ponoći, a neki čak do 2 sata posle ponoći.

Cilj ovog festivala je da Istanbul predstavi u najboljem svetlu, te će turistima biti omogućeno da osim sezonskih sniženja, povrate i deo novca od poreza na za to predviđenim štandovima u tržnim centrima i na više lokacija u gradu.

Bitan je i podatak da je očekivan broj posetilaca za vreme trajanja festivala preko 850.000!

Detaljnije informacije se mogu naći na zvaničnom sajtu Istanbul Shopping Fest-a:
www.istshopfest.com

Agencija "Kompas" iz Beograda vam obezbeđuje posetu ovom dešavanju i to po vrlo povoljnoj ceni. O detaljima programa saznajte OVDE.

Pogledajte još