Lolo: Ljudi, hoću i seks i medalju!

0

Znaš šta trenutno intrigira američku javnost kada su predstojeće Olimpijske igre u pitanju? Pa, verovali ili ne, da li će atletičarka Lori Lolo Džons naći dečka koji će joj u 29-oj godini oduzeti nevinost.

Skoro da ne poveruješ da talentovana atletičarka i lepa devojka kakva je američka reprezentativka Lori Lolo Džons nema dečka. I ne samo to, već da je u 29-oj godini još uvek devica.

Kako Lolo otkriva HBO-ovoj emisiji “Real Sports” do sada je pokušala sve da bi našla srodnu dušu, pa čak i muvanje preko Interneta. Najviše sreće je imala na Twitteru, mada joj ni to nije pomoglo da nađe stalnog dečka koji bi joj postao suprug, pa time i oduzeo čednost.

Lolo (29) je ponosna na svoju odluku da nevinost “pokloni” svom suprugu i nedavno je tvitovala sledeće:

To je nešto posebno. Poklon koji želim da dam mom suprugu.

U emisiji na američkoj kablovskoj televiziji, Lolo ipak iskreno priznaje da je suzdržavanje od seksa “najteža stvar koju je uradila u životu”, kao i da je to “teže nego treniranje za Olimpijadu”.

Bila sam u iskušenju. Mnogo tipova mi je reklo “Hej, znaš, ako imaš seks, trčaćeš brže– kaže Lolo.

Ipak, Lolo nije nasela, tako da se sada nada zlatnoj medalji na Olimpijadi, ali i suprugu s kojim će joj se desiti “taj prvi put”. Želimo ti sreću, Lolo, i drži se svojih principa kad u njih iskreno veruješ!

Lolo je spremna! Frajeri, gde ste?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.